Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta ter za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikazovanje prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če spodaj kliknete na "Sprejmi vse in zapri", boste lahko v svojem uporabniškem računu kadar koli spremenili svoje nastavitve. Če kliknete na "Zavrni vse", bodo uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Prednosti SPARTOO.SI

Odlične storitve

Vaše zadovoljstvo je naša glavna skrb. Razvajajte se in naročite na SPARTOO.SI brezskrbno, zahvaljujoč našim storitvam

Varne storitve

Varno plačilo s šifriranjem podatkov, sledenje paketu, s pomočjo katerega lahko v vsakem trenutku sledite naročilu, povezava s službo za stranke, ki odgovarja na vaša vprašanja v klicnem centru ali preko e-pošte ter spletna pomoč s FAQ. Zaradi zanesljivosti in kakovosti storitev so bili nenazadnje izbrani tudi ponudniki storitev (logistika, Colissimo, omrežja prevzemnih točk KIALA ali Mondial Relay, banka CIC).

Brezplačna dostava in vračilo / menjava

SPARTOO.SI vam ponuja pošiljanje vaših paketov.
Ali niste povsem zadovoljni z izdelkom? Vrnite ga brezplačno v tridesetih dneh po prejemu. Modele SPARTOO.SI lahko zamenjate za drugo velikost glede na razpoložljivost zaloge. Vam model ne ustreza? Prejmite darilni bon ali povračilo cene izdelka.

Bogata ponudba

Na SPARTOO.SI boste našli več kot 30.000 modelov za moške, ženske in otroke, med več kot 700 blagovnimi znamkami, ki jih poznajo in cenijo ljubitelji čevljev (Converse, Kickers, Dr. Martens, Pataugas, Nike ...). Nudimo vam tudi široko paleto usnjenih torbic in dodatkov z izbiro ključnih blagovnih znamk: David Jones, Desigual, Paquetage, La Bagagerie pa tudi Hello Kitty za najmlajše. SPARTOO.SI ima tudi zelo veliko izbiro oblačil za moške in ženske. Desigual, Esprit, Levis, Diesel, Eleven Paris: odkrijte najnovejše zbirke vodilnih blagovnih znamk s samo nekaj kliki.

"Več kot 700 blagovnih znamk in 30.000 modelov. Brezplačna dostava in vračilo, varne storitve ..."

Iskanje po vaših željah

Hiter izbor modelov glede na vaše kriterije

Vnesite neposredno ključne besede svojega iskanja (barva, velikost čevlja, cena itd.) ali uporabite številne filtre, ki so vam na voljo.

Iskanje z dvema vnosoma

Brskajte po slogih, ki vam ustrezajo: odkrijte blagovne znamke svojega sloga. Izberite svojo priljubljeno znamko: odkrijte "vroče" modele tega trenutka v prostoru, posvečenem vsaki znamki.

5 najbolj prodajanih izdelkov

Odkrijte 5 najbolj prodajanih izdelkov na SPARTOO.SI v vsakem stilu in v vsaki znamki.

Najdite znova vse svoje podatke od enega do drugega obiska

Ste se že odločili, vendar ne želite takoj naročiti? Brez skrbi! Če je izdelek še vedno na voljo, ga boste našli na strani "Moje priljubljene", kot tudi izdelke, ki ste jih izbrali med prejšnjimi obiski.

Prijava

Prijavite se v svoj račun, kjer boste našli vse svoje podatke: od naslova za dostavo do trenutnih naročil, prek priljubljenih in darilnih bonov, je vse centralizirano, dostopno in hitro spremenljivo.

Seznam želja

Ste se zaljubili v neke čevlje med obiskom? Delate seznam za božič? Spremljate razprodaje? Razvrstite priljubljene modele in jih dodajte v razdelek "Moje priljubljene". Nič lažjega: pod vsakim izdelkom je gumb "Dodaj med priljubljene"!

Vaša košarica

Po poteku časa za razmislek premaknite modele iz razdelka "Moje priljubljene" v svojo košarico z enim samim klikom. Izberete lahko nekaj izdelkov ali celoten seznam želja, kar je čisto preprosto in odvisno od vas!

Naše večplatformne aplikacije: ste mobilni? Mi tudi!

Poiščite Spartoo.si na mobilniku in tablici. Brskajte, všečkajte in pripravite seznam želja, kjer hočete in ob katerem koli času dneva!

Mobilno spletišče

Oglejte si našo celotno ponudbo z uporabo pametnih filtrov, dokončajte nakupe in sledite svojim naročilom, tako da dostopate do osebnega računa z običajnimi poverilnicami.

Naše mobilne aplikacije

Z enim klikom vstopite na naše spletišče s prenosom aplikacije Spartoo.si, ki je na voljo v trgovini Google Play in Apps Store. Ste opazili par čevljev? Skenirajte črtno kodo na njihovi škatli. Samodejno boste izvedeli, ali je ta model na voljo na našem spletišču (funkcija je na voljo samo za I-Phone).

Povejte svoje mnenje
PREMIUM