Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, pa tudi za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikaz prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če kliknete na "Sprejmi in zapri" lahko, kadar želite, spremenite nastavitve v vašem uporabniškem računu. Če kliknete" Zavrni", bodo za uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje strani.

FAQ (Pogosto zastavljena vprašanja) Vaša vprašanja, naši odgovori

Kako oddam naročilo?

Izberite željene izdelke. Spartoo.si vam ponuja različne možnosti iskanja:
 • Hitro iskanje: v okence za iskanje neposredno vnesite ključne besede iskanja (barvo, velikost, ceno itd.) Uporabite lahko tudi katerga izmed številnih filtrov, ki so vam na voljo.
 • Pustite se navdihniti:
  Preverite naš izbor v skladu z vašim okusom: odkrijte znamke v vašem stilu.
  Izberite svojo priljubljeno znamko: odkrijte "vroče" modele tega trenutka posamezne znamke.
 • Preglejte 5 najbolj prodajanih izdelkov:
  Preglejte 5 najbolj prodajanih izdelkov na Spartoo.si v vsakem izboru in v vsaki znamki. Ste izbrali? Izberite svojo velikost v meniju velikosti in kliknite gumb "Dodaj v košarico", da izdelek dodate v svojo košarico. Preverite velikost in število izbranih izdelkov. Velikost in število izdelkov lahko tudi spremenite v košarici. Ko ste pripravljeni, kliknite na "Naroči" (na tej stopnji naročilo še ni oddano) in sledite navodilom:
  Če niste vpisani v vaš uporabniški račun, boste pozvani, da se identificirate s svojim e-naslovom in geslom. Če nimate uporabniškega računa, izpolnite obrazec pod "Sem nova stranka".
  Kliknete Nadaljuj. Odpre se novo okno z vašo košarico. Podatki o dostavi: Preverite povzetek svojega naročila in naslov za dostavo.
  Podatki o plačilu :
  Izberite način dostave, vpišete kodo kupona, če imate kakšen kupon, in izberete način plačila. Ko ste pripravljeni dokončno oddati naročilo, kliknite na gumb Potrdi naročilo. Šele sedaj je naročilo oddano. Po e-mailu boste prejeli potrditveni e-mail (če e-maila ne prejmete, preglejte tudi vsiljeno ali promocijsko pošto), naročila pa lahko preverite tudi v vašem uporabniškem računu pod zavihkom Moja naročila.
 • Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

Kako vem, ali je bilo moje naročilo uspešno oddano?

Po potrditvi naročila prek spleta vam Spartoo.si pošlje potrditveni e-mail s številko vašega naročila. Če e-maila ne prejmete, preglejte tudi vsiljeno ali promocijsko pošto. Vso korespondenco in status naročila lahko vidite tudi v vašem uporabniškem računu, v zavihku Moja naročila Po e-pošti vas bomo obveščali o poteku vašega naročila.
Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

Kako lahko spremenim ali prekličem naročilo?

Če želite dostopati do možnosti za spremembo in preklic naročila, kliknite na to povezavo. Spremenite lahko naslov dostave, velikost izdelkov ali prekličete naročilo, če je naročilo v prvi fazi priprave (zelo kratek čas po oddaji naročila).
Če je vaše naročilo v zadnji fazi priprave, ali že poslano, vnos sprememb ni mogoč.
Spremembe naslova za dostavo je po tem roku je možna le direktno pri dostavni službi DPD. Možnost imate uveljavljati pravico do odstopa za vse izdelke, kupljene na spletni strani SPARTOO; Za dodatne informacije si oglejte Splošne pogoje prodaje.
Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

Kakšen je rok in cena dostave?

Navedeni dostavni roki imajo za referenco datum naročila in upoštevajo dostavo v delovnih dneh (sobota, nedelja in prazniki niso upoštevani pri izračunu časa dostave). V primeru nepredvidenih okoliščin podjetje Spartoo ne more biti odgovorno za zamude pri dostavi.

Navedeni roki dostave veljajo za Spartoojeve izdelke. Glede dostave partnerskih izdelkov mora stranka preveriti Splošne pogoje prodaje partnerskega prodajalca.

Slovenija

Dostava na dom z DPD
Predviden rok dostave: 4-5 delovnih dni
Cena dostave za naročila pod 30 EUR: 2,99 EUR
Cena dostave za naročila nad 30 EUR: brezplačno

Dostava na dom z UPS Standard
Predviden rok dostave: 4-5 delovnih dni
Strošek dostave: 8.99 €

Dostava na dom z UPS Express
Predviden rok dostave: 1-2 dni (za največ 4 izdelke)
Strošek dostave: 16.99 €
Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

Ali lahko naročim dostavo na naslov, ki ni moj domači naslov?

Naslednje informacije veljajo za vse izdelke, razen partnerskih izdelkov.
Za partnerske izdelke veljajo drugačna pravila dostave in vračila (navedeno pri posameznem izdelku v zavihku "Informacije").
Spartoo.si vam ponuja možnosti za dostavo na željenem naslovu.
 • Če potrebujete spremembo naslova ali časa dostave, direktno kontaktirajte DPD in se z njimi dogovorite za prevzem.
 • Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako lahko spremljam svoj paket?

  Ko je vaš paket odpremljen iz skladišča, vam Spartoo.si pošlje e-mail s povezavo povezava, ki vam omogoča sledenje vašemu paketu.
  S klikom na to povezavo boste samodejno preusmerjeni na spletno stran dostavne službe. Trenutno lahko natančni lokaciji paketa sledite šele, ko paket prevzame slovenski DPD (približno 3-4 dni po odpremi naročila iz našega skladišča).
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Nisem prejel svojega paketa ... kaj naj naredim?

  Naslednje informacije veljajo za vse izdelke, razen za "partnerske izdelke".
  Partnerski prodajalci sami izeberejo način dostavo, zato je postopek sledenju lahko drugačen. Vsi paketi, poslani s strani Spartoo.si, so opremljeni s številko za sledenje, ki omogoča sledenje dostavi. Po odpremi vašega naročila, vam Spartoo.si pošlje e-mail, v katerem vam posreduje sledenje, ki omogoča spremljanje dostave vašega paketa. -Kliknite na povezavo za sledenje, ki vam jo je poslal Spartoo.si

  - Če je vaš paket v postopku dostave in zadnji rok dostave, naveden s strani Spartoo.si še ni presežen, vas vabimo, da počakate na dostavo naročila. Če je vaš paket označen kot na voljo v zbirnem centru dostavne službe in vas ni nihče kontaktiral, direktno kontaktirajte DPD in se dogovorite za prevzem.

  - Če vaš paket ne prispe v navedenem času dostave ali če je prekoračen najdaljši rok dostave, ki ga je posredoval Spartoo.si, vas vabimo, da se obrnete na našo službo za podporo strankam.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Države, v katere dostavlja Spartoo.si

  Seznam držav dostave
  • Slovenija
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kaj je uporabniški račun SPARTOO.SI?

  • Vaš račun Spartoo.si nam omogoča zbiranje podatkov, ki so potrebni za obdelavo vaših naročil. Osebne podatke lahko spremenite preko svojega računa ali zahtevate njihov izbris tako, da pošljete e-sporočilo na cnil@spartoo.si .
  • Do svojega računa dostopajte za:
   Ogled in spremembo svojih informacij
   Ogled in spremembo svojih naslovov za dostavo
   Spremembo svojega gesla
   Naročilo na e-novice
   Sledite vašemu računu Moja priporočila
   Sledite vašemu računu za darilne bone
  • Račun Spartoo.si vam omogoča tudi spremljanje vaših naročil in vračil prek spleta.
  • Sodelujete lahko v anketah Spartoo.si: moja priporočila, mnenja, itd.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako lahko ustvarim svoj uporabniški račun Spartoo.si?

  Kako ustvariti uporabniški račun:
  Kliknite na zavihek Moj račun, ki se prikaže v zgornjem desnem kotu zaslona na domači strani. Sledite postopku z izpolnjevanjem obrazca v prostoru "Sem nova stranka". Vnesite vaš e-mail in si zamislite geslo z vsaj 8 znaki, od tega morate vnesti vsaj eno veliko začetnico, eno številko in en poseben znak (-#? in podobno). Vnesite vsa obvezna polja. Ko so polja pravilno izpolnjena, se ob polju pojavi zelena kljukica. Če naletite na težave, se obrnite na našo službo za podporo strankam, ki vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako najti moje uporabniško ime in geslo?

  Če ste pozabili geslo za prijavo, kliknite na "moj račun", ki se prikaže v zgornjem desnem kotu vašega zaslona, nato pa kliknite na Ste pozabili svoje geslo?. Povezava za ustvarjanje novega geslo bo samodejno poslano na vaš e-naslov v roku 30 minut. Kliknite na povezavo in dvakrat vpišive vaše novo geslo.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako lahko vas lahko kontaktiram?

  Imate vprašanje? Potrebujete informacije? Služba za podporo strankam Spartoo.si vam bo prisluhnila.
  • Pišete nam na adriana@spartoo.si.
  • Naš klicni center vam je na voljo za vsa vaša vprašanja na 01 888 87 42 (stroški lokalnega klica) od ponedeljka do petka od 9:00 do 12:00 ter od 13:00 do 17:00.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Garancija najnižje cene

  Če po nakupu izdelka na našem spletišču najdete enakovredno ponudbo po nižji ceni, vključno s stroški dostave, na drugi slovenski spletni strani s spletnim plačilnim sistemom, vam bo SPARTOO povrnil dvakratno razliko v ceni.
  • Za povračilo razlike v ceni morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji:
   - Cena, navedena kot nižja, mora vključevati poštnino,
   - Cena, navedena kot nižja, ne sme vsebovati nobene posebne promocijske ponudbe
   - Pogoji dostave morajo biti enaki (izdelek na zalogi, odprema najkasneje dan po oddaji naročila, ponudba vsaj ene brezplačne dostave na spletni strani),
   - Izdelek mora biti identičen: nov, ista blagovna znamka, isti model, isti material, ista barva,
   - Mora biti na voljo v velikosti, barvi, ki jo stranka kupi na spletni strani, na kateri je ponujen po nižji ceni,
   - Cena mora biti navedena v evrih,
   - Plačilo se mora izvršiti preko spletnega plačilnega sistema,
   - Ponudba je omejena na eno vračilo kupnine na osebo in na izdelek, kupljen na spletni strani Spartoo.si

   Iz garancije za nizko ceno so izključeni:
   - izdelki iz praznjenja zalog ali na razprodaji
   - izdelki, ki se prodajajo na dražbenih spletnih straneh, preko malih oglasov ali na predstavitvenih oz. prodajnih zasebnih spletnih straneh
   - izdelki, ki jih prodajajo in dobavljajo naši trgovski partnerji
   - dostave zunaj Slovenije

   Način uveljavljanja garancije za najnižjo ceno
   V 5 dneh od nakupa morate svoj zahtevek poslati podjetju Spartoo s kontaktnim obrazcem Službe za podporo strankam po naslednjem postopku:
   - v sporočilu je potrebno navesti številko naročila Spartoo
   - URL povezavo spletne strani, na kateri se prodaja cenejši izdelek in URL naslova lista z informacijami izbranega izdelka.
   Če so izpolnjeni vsi zgoraj navedeni pogoji, in po izteku pravnega odstopnega roka ter potrdilu s strani stranke, da boste obdržali zadevni izdelek, se podjetje Spartoo zavezuje, da vam bo povrnilo dvakratno razliko v ceni.
   Vračilo bo izvršeno na vaš uporabniški račun. Način vračila kupnine po izbiri podjetja Spartoo. Izvedeno bo v roku največ 30 dni.

   Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako delujejo "Moja priporočila"?

  Zadošča, da vaš priporočeni prijatelj navede vaš e-naslov pri registraciji na Spartoo.si. Prijatelje lahko tudi povabite, da postanejo vaši priporočeni prijatelji, tako da izpolnite obrazec v razdelku Moja priporočila v desnem zgornjem kotu svojega računa stranke.
  S prvim naročilom svojega priporočenega prijatelja boste zaslužili 10 evrov. Naročilo bo vknjiženo po 30-dnevnem obdobju potrditve, če je njegov znesek naročila višji od 50 evrov in če se za noben izdelek tega naročila ne zahteva vračila. Tudi vaš priporočeni prijatelj pridobi 10 evrov pri svojem prvem naročilu.
  Priporočite lahko do 100 prijateljev in pridobite do 1000 evrov. Zaslužki so izdani v obliki darilnih bonov, ki veljajo 1 leto in jih lahko uporabite pri naslednjem naročilu. Svoje zaslužke lahko zbirate in zahtevate plačilo darilnega bona od 20 evrov zaslužka dalje.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako deluje program zvestobe?

  Za vsako vaše naročilo vam SPARTOO.SI ponuja točke zvestobe.
  1 evro nakupa = 2 točki zvestobe
  Vsaka točka ima vrednost 1 centa
  Število točk zvestobe, dodeljeno za posamezni izdelek, je prikazano na strani s podatki o izdelku. Zaslužite z vsakim nakupom!

  Z vsakim novim naročilom se na vašem računu stranke vknjižijo točke zvestobe v roku 30 dni, razen izdelkov, ki so predmet vračila. Svoje skupne točke si lahko ogledate kadarkoli. Zadošča, da se prijavite s klikom na povezavo Moj račun na vrhu naše spletne strani. Točke zvestobe veljajo 12 mesecev.

  Ko zberete najmanj 500 točk, lahko zahtevate izplačilo v obliki kupona, ki ga vnovčite ob naslednjem naročilu.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Je možno rezervirati izdelke oz,. shraniti izdelke, ki jih imam v košarici do nasledenjega obiska?

  Ste že izbrali željene izdelke, a ne želite oddati naročila? Žal izdelkov ne moremo rezervirati za vas, ampak izdelek lahko dodate med vaše priljubljene, kjer jih lahko hitro spet najdete.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Storitev Premium

  SPARTOO.SI vam ponuja naročnino na Storitev Premium.
  Premium je storitev, ki je plačljiva za obdobje 12 mesecev in se plača ob prijavi na storitev. Če želite po preteku 12 mesecev uživati njene ugodnosti, jo je potrebno s plačilom podaljašti v vašem uporabniškem računu.
  Ugodnosti naročnine Premium Service ne veljajo za izdelke partnerjev, označene z oznako "Izdelki partnerjev".

  Prednosti storitve Premium so naslednje:

  - 10% takojšnji popust na vse izdelke zunaj obdobja razprodaje.
  - 5% takojšnji popust na vse izdelke med obdobjem razprodaje.
  - Brezplačna ekspresna dostava naslednji dan za vsako naročilo, oddano pred 12.00
  - Ekskluzivne ponudbe: dodatni popusti v dnevih, rezerviranih za stranke Premium.

  • Pogoji uveljavitve znižanj:

  - Pogoji uveljavitve 10 % popusta: popust je združljiv z drugimi popusti ali akcijami, popust ni združljiv z nekaterimi kuponi, ne velja za določene blagovne znamke, ki so izključene iz naših promocij (glejte pogoje trenutnih ponudb).

  - Pogoji uveljavitve 5 % popusta: popust je združljiv z drugimi popusti ali akcijami, popust ni združljiv z nekaterimi kuponi, ne velja za določene blagovne znamke, ki so izključene iz naših promocij (glejte pogoje trenutnih ponudb).

  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kje lahko najdem tehnične informacije o izdelku?

  Med brskanjem kliknite na izdelke, ki vas zanimajo: imeli boste možnost 3D ogleda modela. Opis izdelka bo vseboval informacije o značilnostih in sestavi izdelka.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako naj vem, ali je izdelek, ki ga želim, še na voljo?

  Vsi izdelki, predstavljeni na Spartoo.si ustrezajo našim zalogam. Ponudba velja le za velikosti, ki so na voljo. Posameznih izdelkov ni možno naročiti. Če ne najdete svoje velikosti, se lahko naročite na Obvestila o velikosti, s klikom na "Obvestite me, ko bo moja velikost na voljo". O obnovitvi zaloge vas bomo obvestili po e-mailu.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kaj mi ponuja Spartoo.si?

  Spartoo.si vam ponuja širok izbor priljubljenih in priznanih blagovnih znamk. Naš cilj je stalna ponudba blagovnih znamk in modelov obutve, ki so v modi: teniške superge, balerinke , mokasine, čevlje derby, japonke, sandale , škornje… in celo copate!
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kateri načini plačila so na voljo?

  Način plačila izberite na strani "Načini plačila" po tem ko dodate izdelek v košarico in ga želite naročiti. Spartoo.si sprejema naslednja plačila:
  • Plačilo s kreditno kartico VISA ali MASTERCARD
  • Plačilo preko Paypal-a
  • Plačilo z darilnim bonom Spartoo.si
  • Plačilo po povzetju (strošek storitve 3 €) *plačilo po povzetju ni možno pri partnerskih izdelkih
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Ali je spletno plačilo varno?

  Na spletni strani Spartoo.si lahko varno nakupujete! Podjetje Spartoo.si je pozorno na varnostna vprašanja v zvezi s plačilom preko interneta. Vaši bančni podatki so preneseni na naš strežnik v šifrirani obliki po protokolu SSL (Secure Socket Layer) in preneseni v varno okolje v našo banko, CIC. Vaši bančni podatki niso shranjeni.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako se uporabi darilni bon ali kupon za popust Spartoo.si?

  Za uporabo darilnega bona / kupona za popust ob vašem naslednjem naročilu so potrebni 3 koraki:
  • Izberite izdelke in jih dodajte v košarico
  • Izvedite naročilo
  • V polje za kode in popuste vnesite kodo svojega darilnega bona/kupona in potrdite polje.
  Če je znesek vašega darilnega bona večji od vrednosti naročila, razlika ostane na vašem uporabniškem računu. Samodejno bo predlagana pri naslednjem naročilu ob možnostih plačil.
  Če je znesek vašega darilnega bona manjši od vrednosti vašega nakupa, se bo znesek odštel, vi pa doplačate razliko.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Moja promocijska koda ne deluje, kaj lahko storim?

  Ne pozabite preveriti veljavnosti in pogojev svoje promocijske kode:
  • Preverite veljavnost in pogoje kupona, kot npr. minimalna vrednost nakupa, združljivost itd.
  • Darilni boni veljajo 1 leto.
  • Prav tako upoštevajte velikost črk in vnesite kodo brez presledkov
  • Če vaša koda deluje, se prikaže besedilo, ki označuje, da je bil vaš kupon upoštevan.
  • Kode se ne seštevajo: če jih imate več, se lahko uporabi za vaše naročilo samo ena od njih.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Ali je DDV vključen v ceno?

  Cene na spletni strani in v košarici vključujejo vse davke, obračunane po trenutni slovenski stopnji DDV.

  Cene, navedene na strani plačila, so:
 • Za osebe s prebivališčem v Sloveniji z vsemi davki po trenutni slovenski stopnji DDV.
 • Za več informacij si oglejte Splošne pogoje prodaje
 • Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kakšni so pogoji za izvedbo vračila?

  Naslednje informacije veljajo za vse izdelke, razen za "partnerske izdelke".
  Za "partnerske izdelke" veljajo lastni pogoji za dostavo in vračilo (podrobnosti ob vsakem izdelku posebej). Vsi izdelki, kupljeni na spletni strani Spartoo.si je mogoče zamenjati ali vrniti ali izkoristiti odstopno obdobje. Rok, v katerem lahko kupec zahteva zamenjavo ali vračilo, je 30 dni od datuma prejema izdelka(-ov), za uveljavljanje pravice do odstopa od pogodbe pa je rok 14 dni od datuma prejema izdelka(-ov). Vračilo izdelkov v tem roku mora potekati po spodaj opisanem postopku:
  Za sprejem vračila morajo biti izpolnjene naslednje zahteve::
  - Izdelki ne smejo biti nošeni na prostem,
  - Vrnjeni izdelki morajo ustrezati dobavljenim,
  - Izdelke je treba vrniti v originalni embalaži, ki je zaščitena s transportno škatlo,
  - Izdelke je treba vrniti v 30 dneh od prejema naročila,
  - Prazna embalaža bo povzročila zavrnitev kakršne koli zamenjave ali vračila,
  - Pomembno je, da sledite uradnemu postopku vračila, pri čemer je prvi korak izvedna zahtevka za vračilo v uporabniškem računu.
  Vračilo bo obdelano v 10 do 16 delovnih dneh.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kdo prevzame stroške mojega vračila?

  Naslednje informacije veljajo za vse izdelke, razen za "partnerske izdelke".
  Za "partnerske izdelke" veljajo lastni pogoji za dostavo in vračilo (podrobnosti ob vsakem izdelku posebej).
  • Slovenija: brezplačno vračilo z dostavno službo DPD. Vsi drugi načini vračila bodo na vaše stroške in rok obdelave lahko traja dlje časa.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako lahko izvedem vračilo?

  Naslednje informacije veljajo za vse izdelke, razen za "partnerske izdelke".
  Za "partnerske izdelke" veljajo lastni pogoji za dostavo in vračilo (podrobnosti ob vsakem izdelku posebej).
  Vsi izdelki, kupljeni na spletni strani Spartoo.si, so lahko predmet zamenjave ali vračila.
  Obdobje, v katerem lahko stranka zahteva zamenjavo ali uveljavlja pravico do odstopa, je 30 dni od datuma prejema izdelka oz. izdelkov.
  Za vračilo izdelka oz. izdelkov v tem obdobju morate obvezno slediti spodaj podrobno opisanemu postopku glede na pravila, določena za Slovenijo:

  1. Postopek za vračilo izdelkov Spartoo
  Korak 1: Izpolnite zahtevek za vračilo
  Prijavite se v svoj uporabniški račun Spartoo.si s svojim e-naslovom in geslom in pojdite v razdelek Moja vračila, kjer izpolnite zahtevek za vračilo.

  Korak 2: Prevzem paketa
  Dostavna služba DPD je o paketu obveščena avtomatično, v roku 2 delovnih dni prevzamejo paket na naslovu dostave. Stranka izdelek zapakira v originalno embalažo in transportno škatlo. DPD ob prevzemu priskrbi etiketo za vračilo in izda Potrdilo o oddani pošiljki.

  Korak 3: Vračilo kupnine ali menjava
  Ko bomo prejeli vrnjeni izdelek v skladišče, vam bomo vrnili kupnino oz. poslali nov izdelek.
  Stranka mora shraniti Potrdilo o oddani pošiljki do vračila kupnine ali menjave izdelka.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kaj je partnerski izdelek?

  Izdelek partnerja je izdelek, ki ga prodaja partnerski prodajalec preko spletne strani spartoo.si. Na naši spletni strani ponujamo tudi izdelke manjših partnerskih trgovin, ki imajo svoje pogoje prodaje, drugačne od pogojev podjetja Spartoo. Vsi prodajalci so skrbno izbrani s strani podjetja Spartoo glede na kakovost njihovih izdelkov in storitev. Pri opravljanju nakupa so zagotovljeni vsi varnostni ukrepi, povezani s plačilom.

  Če gre za partnerski izdelek, je ob imenu posameznega izdelka navedeno "Izdelek partnerja", pogoje poslovanja lahko preverite spodaj desno pod fotografijo posameznega izdelka v zavihku "Informacije", kjer je z rdečimi črkami navedeno ime posamezne trgovine. POdrobno si preberite pogoje poslovanja pri vsakem partnerskem trgovcu. Če želite preveriti le ponudbo podjetja Spartoo, lahko v filtru na desni strani na spletni strani v zavihku "Prodaja" izberete Spartoo (in ne "Partnerji").

  Povezave v zavihku Informacije pri posameznem izdelku vam omogočajo ogled podatkov o prodajalcu in njegovega pravilnika o dostavi in vračilu.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kakšni so pogoji plačila, dostave in vračila izdelkov partnerja?

  Plačilo
  Plačate lahko s kreditno kartico ali preko sistema Paypal. Plačila so varna in z njimi v celoti upravlja Spartoo! Ko kupite izdelek partnerja, podatki o vašem plačilu niso poslani prodajalcu.

  Dostava in vračilo
  Pravila o dostavi in vračilu so prikazana na strani izdelka. Če želite več informacij, kliknite na povezavi za dostavo in vračilo na tej strani.

  Prizadevamo si za uvajanje partnerjev, ki ponujajo takšne storitve dostave in vračila kot Spartoo. Vendar pa lahko partnerji prosto določajo svoje pogoje poslovanja: ceno dostave, brezplačnega/plačljiva vračila, menjava izdelkov ni možna (možno je samo vračilo kupnine), kuponi Spartoo ne veljajo ob nakupu partnerskih izdelkov...

  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kakšen je postopek dostave izdelkov partnerja?

  Po oddaji vašega naročila na Spartoo.si, mora partnerska trgovina naročilo odposlati v roku 48 ur.

  Po odpremi vašega naročila boste prejeli e-sporočilo, v katerem bo navedena dostavna služba in številka sledenja paketu. Na spletni strani izbrane dostavne službe lahko sledite vaši pošiljki.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?

  Kako se izvede vračilo izdelkov partnerja?

  Izdelke partnerskih trgovin lahko v roku 14 dni vračila. Pogoji vračil partnerskih izdelkov so navedeni ob izdelku, pod zavihkom Informacije.

  Zahtevo za vračilo izvedete tako, da se prijavite v svoj račun na spletni strani spartoo.si in v razdelku moja vračila izpolnite zahtevek za vračilo.

  Stroški vračila so na vaše ali partnerjeve stroške, odvisno od splošnih pogoje posameznega partnerja. Prejeli boste e-sporočilo z brezplačno etiketo za vračilo ali naslov, na katerega lahko vrnete izdelek. V sporočilu bo tudi bon za vračilo(s kodo vračila in vašimi podatki), ki ga (lahko napisano na roko) priložite v paket.

  Po prejemu izdelka bo prodajalec potrdil vaše vračilo in Spartoo vam bo vrnil kupnino.
  Ste našli odgovor na vaše vprašanje?
  Povejte svoje mnenje
  PREMIUM