Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta ter za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikazovanje prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če spodaj kliknete na "Sprejmi vse in zapri", boste lahko v svojem uporabniškem računu kadar koli spremenili svoje nastavitve. Če kliknete na "Zavrni vse", bodo uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.
Odgovorna moda
Odgovorna moda
« Moda – kolektivni način razmišljanja in ravnanja v določenem obdobju »
Kaj pa, če bi na modo začeli gledati drugače, bolj krepostno: način življenja?
Vsi moramo biti akterji te spremembe, saj potrošnja pomeni tudi delovanje, pomeni tudi boj za boljši svet.
S projektom La Mode Autrement, Spartoo želi okrepiti in spodbujati pobude različnih modnih akterjev k odgovornejšim načinom proizvodnje in potrošnje. Nakupujem, recikliram, podarjam, to je naš cikel kreposti, naš nov način življenja.
Made in Europe
Made in Europe
Nakupujte lokalno
Spoštovanje okolja je bolj kot kdajkoli pereča tematika. V tem kontekstu se zavzemamo za promocijo kratkih dobavnih verig in lokalno potrošnjo, z izdelki, ki so izdelani povsem blizu vas.
Ecoresponsable
Ecoresponsable
Ko moda spoštuje planet in človeka
V duhu odgovornega potrošništva želi podjetje Spartoo podpreti najnovejše iniciative modnih odločevalcev ter stremeti k odgovornejšemu načinu proizvodnje in potrošnje.
Tako uporabljeni materiali ter njihov izvor kot tudi proizvodni postopki, so ključni odločevalec pri izbiri kosov, ki vam jih ponujamo.
Povejte svoje mnenje
PREMIUM