Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, pa tudi za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikaz prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če kliknete na "Sprejmi in zapri" lahko, kadar želite, spremenite nastavitve v vašem uporabniškem računu. Če kliknete" Zavrni", bodo za uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje strani.
Odgovorna moda
Odgovorna moda
« Moda – kolektivni način razmišljanja in ravnanja v določenem obdobju »
Kaj pa, če bi na modo začeli gledati drugače, bolj krepostno: način življenja?
Vsi moramo biti akterji te spremembe, saj potrošnja pomeni tudi delovanje, pomeni tudi boj za boljši svet.
S projektom La Mode Autrement, Spartoo želi okrepiti in spodbujati pobude različnih modnih akterjev k odgovornejšim načinom proizvodnje in potrošnje. Nakupujem, recikliram, podarjam, to je naš cikel kreposti, naš nov način življenja.
Made in Europe
Made in Europe
Nakupujte lokalno
Spoštovanje okolja je bolj kot kdajkoli pereča tematika. V tem kontekstu se zavzemamo za promocijo kratkih dobavnih verig in lokalno potrošnjo, z izdelki, ki so izdelani povsem blizu vas.
Ecoresponsable
Ecoresponsable
Ko moda spoštuje planet in človeka
V duhu odgovornega potrošništva želi podjetje Spartoo podpreti najnovejše iniciative modnih odločevalcev ter stremeti k odgovornejšemu načinu proizvodnje in potrošnje.
Tako uporabljeni materiali ter njihov izvor kot tudi proizvodni postopki, so ključni odločevalec pri izbiri kosov, ki vam jih ponujamo.
Povejte svoje mnenje
PREMIUM