Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, pa tudi za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikaz prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če kliknete na "Sprejmi in zapri" lahko, kadar želite, spremenite nastavitve v vašem uporabniškem računu. Če kliknete" Zavrni", bodo za uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje strani.

Kdo smo SPARTOO.COM ?

Spartoo.com, je zgodba treh prijateljev, ljubiteljev čevljev in interneta. Boris, Paul in Jérémie so skupno stari manj kot 75 let in sveže diplomirani. Sanjajo o ustanovitvi takega podjetja, ki bi jim bilo čim bolj pisano na kožo. Po temeljitem premisleku se odločijo odpreti lastno spletno trgovino s prodajo obutve. Pustolovščina se začne leta 2006, ko ustvarijo Spartoo.com z mislijo na špartanke, nekdanje usnjene čevlje iz mesta Šparta, enega najmočnejših mest Antične Grčije. Imenu dodajo še dva "O" ki označujeta največje internetne dosežke, kot npr. gOOgle, yahOO, kelkOO, wanadO...

Tako je Spartoo nastal 16. avgusta 2006. Navdušenje treh prijateljev, kakovost projekta in njegova posebnost zapeljejo visoko motivirano ekipo, vlagatelje, blagovne znamke in ponudnike, ki postanejo del te izjemne pustolovščine.

Naša ekipa

Rast zaposlenih Spartoo je bila tako hitra kot njen dobiček. Če je bilo na začetku manj 10 zaposlenih, jih je danes na sedežu v Grenoblu, sredi gora več kot 180. Maja 2010 je uspeh takšen, da se je podjetje preselilo v nove, prostornejše prostore.

« Spoznajte in odkrijte podjetje Spartoo.com, katerega so ustanovili trije prijatelji, ljubitelji obutve in interneta »

SPARTOO.COM je:

  • Več kot 400 sodelavcev
  • Skladišče v velikosti 30.000 kvadratnih metrov
  • Prisotnost v več kot 25 državah, med katerimi so Francija, Nemčija, Anglija, Italija in Španija
  • Več kot 3500 znamk in 300.000 modelov
 • Na zalogi več kot milijon parov čevljev
 • Le v Evropi je na spletni strani več kot 14 milijonov obiskovalcev mesečno
 • Financiranje 45 milijonov evrov s strani francoskih investicijskih skladov (A Plus Finance in CM-CIC Capital Privé), evropskih investicijskih skladov (Endeavor Vision in Sofina) in investicijskih skladov ZDA (Highland Capital Partners)
Povejte svoje mnenje
PREMIUM