Nastavitve piškotkov
Spartoo uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, pa tudi za prilagajanje vsebine in analizo prometa. Naši partnerji uporabljajo piškotke za prikaz prilagojenega oglaševanja na podlagi vašega brskanja in profila. Če kliknete na "Sprejmi in zapri" lahko, kadar želite, spremenite nastavitve v vašem uporabniškem računu. Če kliknete" Zavrni", bodo za uporabljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje strani.

Politika zaščite osebnih podatkov

1Zbiranje osebnih podatkov

Pri ustvarjanju vašega uporabniškega računa in naročil na spletni strani www.spartoo.si (v nadaljnjem besedilu Spletna stran) je SPARTOO SAS zbral osebne podatke, ki se nanašajo na vas. Vsi podatki so zbrani na primeren in omejen način, kolikor je potrebno za namene obravnave (točki 2 in 3). Za zbiranje teh podatkov je odgovorno podjetje SPARTOO SAS, poenostavljena delniška družba, registrirana pri RCS v Grenoblu, pod številko 489 895 821, katere sedež je na naslovu 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble (v nadaljnjem besedilu: SPARTOO). Izraz "osebni podatki" pomeni vse podatke, ki identificirajo posameznika, kar vključuje ime, priimek, telefonsko številko, datum rojstva, e-poštni naslov, poštni naslov, IP naslov in druge podatke, ki jih o sebi posredujete podjetju SPARTOO. Za namene boja proti goljufijam, navedenim spodaj (točki 2 in 3), lahko SPARTOO shrani za določen čas podatke v zvezi z izvedbo transakcij na spletni strani.

2Namen zbiranja podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo za izpolnjevanje enega ali več naslednjih namenov:
(I) upravljanje vaših naročil na spletišču,
(II) razvoj trgovinske statistike, izvedba tržnih raziskav in vedenja,
(III) izdelava in upravljanje prospektov, kar vključuje zlasti tehnične dejavnosti, kot so standardizacija, obogatitev in podvajanje,
(IV) izvajanje postopkov v zvezi z upravljanjem strank,
(V) izbira strank za izvajanje akcij pridobivanja novih odjemalcev in promocije,
(VI) pošiljanje vabil in promocijskih sporočil s strani podjetja SPARTOO. Prejemanje teh ponudb lahko kadarkoli odjavite tako, da kliknete na povezavo, ki se v ta namen nahaja na dnu zadevnih e-sporočil.
(VII) upoštevanje naših pravnih in regulativnih obveznosti.
(VIII)Boj proti goljufijam pod pogoji, določenimi v 3. točki spodaj.

3Primeri kategorij, za katere se zbira osebne podatke

Za boj proti goljufijam je podjetje SPARTOO zasnovalo sistem, na podlagi katerega lahko:
(I) Zahteva od vas, da zaradi zavarovanja transakcije, po opravljenem plačilu predložite nekatere dokazilne listine v primeru, da so podatki v zvezi z vašim naročilom sprožili samodejno opozorilo.
(II) blokira vaše naročilo, če je bil vaš uporabniški račun že uporabljen v primeru goljufije.
(III) Navede vaše osebne podatke na prošnjo pravosodnih organov v primeru vložitve pritožbe ali sodne zahteve.

4Namen zbiranja podatkov

Dostop do informacij, ki nam jih posredujete ima le naše podjetje in zunanja podjetja, ki so pogodbeno povezana z nami za obdelavo vašega naročila. Kategorije oseb, ki bodo imele dostop do vaših osebnih podatkov v okviru SPARTOO bodo v okviru svojih pristojnosti komercialna služba, upravne službe, tehnična služba in službe, ki so odgovorne za nadzor (revizor, službe, odgovorne za postopke notranjega nadzora itd.). Prejemniki vaših osebnih podatkov so, izključno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, lahko tudi javni organi in sicer sodni uradniki, ministrski uradniki in organi, odgovorni za izterjavo dolgov.

5Trajanje hrambe osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo, so shranjeni od zadnje transakcije, ki ste jo izvedli na spletni strani ali od zadnje posodobitve vašega uporabniškega računa. V kolikor v petletnem obdobju ne bo prišlo do nove transakcije ali posodobitve uporabniškega računa se bodo podatki, ki se nanašajo na vas samodejno izbrisali. Nekateri vaši bančni podatki bodo shranjeni v obdobju trinajst mesecev z namenom boja proti goljufiji, od datuma zadnje izvedbe naročila na spletni strani ali od zadnje posodobitve uporabniškega računa, prav tako tudi v okviru storitve Premium. Ko označite « Shraniti » so vaši bančni podatki shranjeni za ponovno uporabo pri prihodnjih naročilih.

6Pravna podlaga

Obveščamo vas, da morate sprejeti vse potrebne previdnostne ukrepe za ohranitev varnosti svojih osebnih podatkov in zlasti, da preprečite njihovo izkrivljanje, poškodovanje ali dostop do njih nepooblaščenim tretjim osebam. Šifriranje podatkov in anonimnost sta dve od uporabljenih sredstev.

7

Da bi vam lahko ponudili boljše storitve, merimo število ogledanih strani, število obiskov, dejavnost obiskovalcev na spletišču in njihovo pogostost vračanja. V ta namen uporabljamo tehnologijo "piškotkov". Piškotek ne omogoča, da vas identificiramo. Na splošno zabeleži podatke o navigaciji vašega računalnika na našem spletišču (strani, ki ste jih obiskali, datum in čas ogleda itd.), ki jih bomo lahko prebrali ob vaših naslednjih obiskih.
Podatki, zbrani s piškotki, so izključno in strogo namenjeni za interno uporabo in se nikoli ne posredujejo tretjim osebam. Za uporabo piškotkov, lastnih ali od tretjih oseb, ki niso potrebni za delovanje spletišča, se zahteva vaša izrecna privolitev. Soglasje ali nasprotovanje uporabi piškotkov lahko izrazite tako, da ustrezno nastavite svoj brskalnik. V ta namen preberite navodila za uporabo svojega brskalnika.
Tako imenovani "oglaševalni piškotki" omogočajo, da spremljamo vaše brskanje in registriramo izdelke, ki jih vidite, nato pa vam v razmiku največ 90 dni prikažemo reklamne pasice, ki so ali niso povezane z vašim preteklim brskanjem. Ti piškotki so vezani na vaš spletni profil (vendar vas ne identificirajo). Če ne želite več prejemati "oglaševalskih piškotkov", kliknite spodnjo povezavo:

Onemogoči oglaševalne piškotke na mojem profilu

8Trajanje hrambe osebnih podatkov

S klikom na « Nadaljuj » ob ustvarjanju uporabniškega računa je navedeno, da « ob vpisu koristite vse dobre priložnosti in sprejemate našo politiko zaščite podatkov ». Če se odločite za posredovanje osebnih podatkov na spletni strani s klikom na Nadaljuj ali pod zgornjo točko 4, s tem izrecno podate svoje soglasje za zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov v skladu z določbami te listine in z veljavno zakonodajo.

9Varnost

V skladu z Uredbo EU 2016/679 imate več pravic :
- pravico do dostopa
- pravico do izbrisa
- pravico omejitve obravnave
- pravico do prenosljivosti
- pravico do ugovora
Če želite uveljavljati pravice do dostopa, popravka, izbrisa lahko to storite prek vašega uporabniškega računa. V kolikor želite uveljavljati pravice do omejitve obravnave, prenosljivosti in nasprotovanje, se lahko naslovite na nas :
prek elektronske pošte: na dpo@spartoo.si
prek pošte: na SPARTOO SAS, 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble
V kolikor želite, lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu.

10Piškotki

Številka izjave CNIL na spletni strani www.spartoo.si je 1182432.

11Droit d’accès et de rectification

Conformément au règlement UE 2016/679, vous bénéficiez de plusieurs droits, à savoir :

- Un droit d'accès, de modification, de rectification et de suppression des informations vous concernant.
- Le droit de demander la portabilité de ces informations.
- La possibilité de vous opposer au traitement de vos informations personnelles ou de nous demander de restreindre le traitement de vos informations personnelles dans certains cas.

Vous pouvez également adresser vos demandes :
- par courrier électronique : à dpo@spartoo.com
- par courrier postal : SPARTOO SAS – DPO - 16 rue Henri Barbusse 38 100 Grenoble

12Droit d’introduire une réclamation auprès d’une autorité compétente

Vous disposez en outre du droit d’introduire une réclamation auprès de la CNIL :
https://www.cnil.fr/fr/plaintes

13Evolution de la politique de protection des données personnelles

La présente politique de confidentialité est susceptible de modifications, compte tenu notamment des évolutions législatives et règlementaires.

Začetna stran | ZNAMKE | TORBE | DODATKI | NOVOSTI | DOBRE PRILOŽNOSTI | VEČJE ŠTEVILKE | Trendi | SPARTOO & ME
Kdo smo SPARTOO ? | POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA | Prednosti | Splošni pogoji prodaje | Pravne informacije | *Pogoji trenutnih ponudb | Politika varovanja podatkov | Kontakt
TOOPOST
Povejte svoje mnenje
PREMIUM