Spartoo uporablja piškotke, da izboljša vašo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. S tem, ko nadaljujete navigacijo po tej spletni strani, sprejmete njihovo uporabo za določanje statističnih podatkov o obiskih ali za zagotavljanje prilagojenih ponudb ali ciljnih oglasov. Želite želim izvedeti več ? Želite Nastavite vaše piškotke ?

Priporočite prijatelje

Psst… Dobre ideje za nakupe je treba deliti!

za vas: podarimo 10€ ob prvem naročilu vašega priporočenega prijatelja

za vaše prijatelje : podarimo 10€ ob njihovem prvem naročilu

 Vaša vabila so bila poslana.

Hvala, ker ste delili Spartoo z vašimi prijatelji.

Če želite slediti vašim priporočenim prijateljem in vašim dobitkom, pojdite v vaš uporabniški račun, rubrika « Prednosti » potem « Moja priporočila »

Preprost postopek

1. Zbiranje osebnih podatkov

Pri ustvarjanju vašega računa in naročil na spletišču www.spartoo.si (v nadaljnjem besedilu "Spletišče") je SPARTOO SAS zbiral osebne podatke, ki se nanašajo na vas.

Za zbiranje teh podatkov je odgovorno podjetje SPARTOO SAS, poenostavljena delniška družba, registrirana pri RCS v Grenoblu pod številko 489 895 821, katere sedež je na naslovu 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble (v nadaljnjem besedilu: SPARTOO).

Izraz "osebni podatki" pomeni vse podatke, ki identificirajo posameznika, kar vključuje ime, priimek, telefonsko številko, datum rojstva, e-poštni naslov, poštni naslov in druge podatke, ki jih o sebi posredujete podjetju SPARTOO.

Za namene boja proti goljufijam, navedenim spodaj (točki 2 in 3), lahko SPARTOO obdrži tudi podatke o transakcijah, ki se izvajajo na njegovem spletišču, vključno z okrnjenim delom številk bančnih kartic, ki se uporabljajo za opravljanje omenjenih transakcij, in njihovega datuma za konec veljavnosti.

2. Nameni zbiranja podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo za izpolnjevanje enega ali več naslednjih namenov:

(I) upravljanje vaših naročil na spletni strani,
(II) razvoj trgovinske statistike, izvedba tržnih raziskav in vedenja,
(III) izdelava in upravljanje prospektov, kar vključuje zlasti tehnične dejavnosti, kot so standardizacija, obogatitev in podvajanje,
(IV) izvajanje postopkov v zvezi z upravljanjem strank,
(V) izbira strank za izvajanje akcij pridobivanja novih odjemalcev in promocije,
(VI) pošiljanje vabil in promocijskih sporočil s strani podjetja Spartoo. Za prejemanje teh ponudb se lahko kadarkoli odjavite tako, da kliknete na povezavo, ki se v ta namen nahaja na dnu zadevne e-pošte.
(VII) upoštevanje naših pravnih in regulativnih obveznosti.
(VIII)boj proti goljufijam pod pogoji, določenimi v 3. točki spodaj.

3. Boj proti goljufijam

Za boj proti goljufijam je podjetje SPARTOO zasnovalo napravo za izdelavo seznamov izključitev, na podlagi katere lahko:

(I) Zahteva od vas, da zaradi zavarovanja transakcije, po opravljenem plačilu predložite nekatere dokazilne listine v primeru, da so podatki v zvezi z vašim naročilom sprožili samodejno opozorilo.
(II) blokira vaše naročilo, če je vaš račun stranke že bil uporabljen za goljufijo. (III) Navede vaše osebne podatke na prošnjo pravosodnih organov v primeru vložitve pritožbe ali sodne zahteve.

4. Prejemniki zbranih podatkov

Dostop do informacij, ki nam jih posredujete ima le naše podjetje in zunanja podjetja, ki so pogodbeno povezana z nami za obdelavo vašega naročila. Kategorije oseb, ki bodo imele dostop do vaših osebnih podatkov v okviru programa SPARTOO, bodo v okviru svojih pristojnosti komercialna služba, upravne službe, tehnična služba in službe, ki so odgovorne za nadzor (revizor, službe, odgovorne za postopke notranjega nadzora itd.).

Prejemniki vaših osebnih podatkov so, izključno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, lahko tudi javni organi in sicer sodni uradniki, ministrski uradniki in organi, odgovorni za izterjavo dolgov.


5. Hranjenje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo, so shranjeni od zadnje transakcije, ki ste jo naredili na spletišču, ali od zadnje posodobitve vašega računa stranke.
V kolikor v petletnem obdobju ne bo prišlo do nove transakcije ali posodobitve uporabniškega računa se bodo podatki, ki se nanašajo na vas samodejno izbrisali.

Nekateri vaši bančni podatki bodo shranjeni v obdobju trinajst mesecev z namenom boja proti goljufiji. Kriptografski sistem CVV je sistematično izbrisan po uspešni izvedbi transakcije.

Kot del storitve Premium lahko soglašate s hranjenjem skrajšanih številk bančnih kartic in njihovih datumov veljavnosti za obdobje 13 mesecev od zadnje opravljene transakcije na spletni strani ali od zadnje posodobitve uporabniškega računa.

Ko označite « Shraniti » so vaši bančni podatki shranjeni za ponovno uporabo pri prihodnjih naročilih.


6. Varnost

Obveščamo vas, da morate sprejeti vse potrebne previdnostne ukrepe za ohranitev varnosti svojih osebnih podatkov in zlasti, da preprečite njihovo izkrivljanje, poškodovanje ali dostop do njih nepooblaščenim tretjim osebam.

7. Piškotki

Da bi vam lahko ponudili boljše storitve, merimo število ogledanih strani, število obiskov, dejavnost obiskovalcev na spletišču in njihovo pogostost vračanja. V ta namen uporabljamo tehnologijo "piškotkov".

Piškotek ne omogoča, da vas identificiramo. Na splošno zabeleži podatke o navigaciji vašega računalnika na našem spletišču (strani, ki ste jih obiskali, datum in čas ogleda itd.), ki jih bomo lahko prebrali ob vaših naslednjih obiskih.

Podatki, zbrani s piškotki, so izključno in strogo namenjeni za interno uporabo in se nikoli ne posredujejo tretjim osebam.

Uporaba piškotkov, lastnih ali tretjih, ki niso potrebni za delovanje spletišča, zahteva vašo izrecno privolitev. Soglasje ali nasprotovanje uporabi piškotkov lahko izrazite tako, da ustrezno nastavite svoj brskalnik. V ta namen preberite navodila za uporabo svojega brskalnika.

Tako imenovani "oglaševalni piškotki" omogočajo, da spremljamo vaše brskanje in registriramo izdelke, ki jih vidite, nato pa vam v razmiku največ 90 dni prikažemo reklamne pasice, ki so ali niso povezane z vašim preteklim brskanjem. Ti piškotki so vezani na vaš spletni profil (vendar vas ne identificirajo). Če ne želite več prejemati "oglaševalskih piškotkov", kliknite spodnjo povezavo:

Onemogoči oglaševalne piškotke na mojem profilu

8. Soglasje

S klikom na « Nadaljuj » ob ustvarjanju uporabniškega računa je navedeno, da « ob vpisu koristite vse dobre priložnosti in sprejemate našo politiko zaščite podatkov ». Če se odločite za posredovanje osebnih podatkov na spletni strani s klikom na Nadaljuj ali pod zgornjo točko 4, s tem izrecno podate svoje soglasje za zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov v skladu z določbami te listine in z veljavno zakonodajo.

9. Pravica do dostopa in popravka

V skladu z Uredbo EU 2016/679 imate naslednje pravice:
- pravica do dostopa
- pravica do popravka
- pravica do izbrisa
- pravica do omejitve obravnave
- pravica do prenosljivosti
- pravica do nasprotovanja

V kolikor želite uveljaviti pravice dostopa, popravka, izbrisa, lahko to storite neposredno preko uporabniškega računa.

Za uveljavitev pravic do omejitve obravnave, prenosljivosti in nasprotovanja se lahko obrnete na nasa nas:
po elektronski pošti: na dpo@spartoo.si
po pošti: SPARTOO SAS-DPO-16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble, Francija

Pritožbo lahko vložite tudi pri nadzornem organu.

Kliknte spodnji gumb in priporočite prijatelje

Priporočite lahko do 100 prijateljev in zadenete do 1000 eur.
Ponovno jih kontaktirajte prek « Moja priporočila » v vašem uporabniškem računu, da povečate vaš dobitek!

nazaj

Če želite priporočiti vaše prijatelje vpišite vaš e-mail in kliknite potrdi.* Dobitki bodo izdani 30 dni po naročilu vašega priporočenega prijatelja. Znesek naročila mora biti višji od 50 eur in naročilo ne sme biti vrnjeno. Spartoo.si si pridržuje pravico do potrditve naročila ali pa do razveljavitve v primeru goljufije.

Začetna stran | ZNAMKE | TORBE | DODATKI | NOVOSTI | razprodaje | VEČJE ŠTEVILKE | Trendi
Kdo smo SPARTOO ? | POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA | Prednosti | Splošni pogoji prodaje | Pravne informacije | *Pogoji trenutnih ponudb | Politika varovanja podatkov | Kontakt

Spartoo FR
Spartoo UK
Spartoo IT
Spartoo ES
Spartoo DE
Spartoo BE2
Spartoo BE
Spartoo LU
Spartoo CH
Spartoo AT
Spartoo BG
Spartoo GR
Spartoo CY
Spartoo CZ
Spartoo DK
Spartoo EE
Spartoo FI
Spartoo HU
Spartoo IE
Spartoo LV
Spartoo LT
Spartoo MT
Spartoo HR
Spartoo NL
Spartoo PL
Spartoo PT
Spartoo RO
Spartoo SK
Spartoo SI
Spartoo SE
Spartoo CN
TOOPOST