Spartoo uporablja piškotki. Z navigacijo po spletni strani se strinjate z njihovo uporabo.  Sprejmem. 
Brezplačna dostava in menjava!
račun
najljubši
0 košarica
Menu

1234 rezultati

Ženski salonarji

Par salonarjev Betty London z visoko peto, znamka Tamaris, ki je znana po svojem udobju, znamka Irregular Choice, ki preseneča z norimi kreacijami… Na Spartoo.si boste našli tisoče salonarjev različnih znamk, barv, pet in stilov. Črni, rdeči ali bež salonarji, po nizki ceni ali luksuzne znamke… Modeli iz usnja z vsemi vrstami pet – vse je mogoče ! Sedaj morate le še izbrati par salonarjev, ki se bo ujemal z vašim stilom in vaš look bo več kot trendovski.

Odkrijte bogato izbiro salonarjev na Spartoo

Z namenom, da vam zagotovimo čim bolj bogato ponudbo ima Spartoo.si na spletni strani več 1000 parov različnih salonarjev. Tako boste v rubriki ženska obutev prav zagotovo našli model s katerim boste pridobili kar nekaj cm. Strokovnjak prodaje obutve, Spartoo je zato naredil izbor salonarjev za ženske , ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše modne navdušenke. Prav tako pa lahko podarite salonarje z visoko peto, ki bodo vašemu outfitu dodali piko na i.

Salonarji: must-have ženski modeli – zavezništvo mode in ženskosti

Must-have čevlji so brez dvoma salonarji, saj vsakršnemu outfitu dodajo piko na i. Kot balerinke in mestne čevlje lahko kombinirate z različnimi oblačili (krila, obleke in hlače). Če si želite za delo zagotoviti look working girl ali femme fatale so salonarji prav zagotovo kjučnega pomena. Prav tako pa lahko na spletu naročite espadrile zahvaljujoč naši bogati ponudbi chic salonarjev.

Poiščite na spletu najbolj trendovske znamke čevljev

Strokovnjak zaspletno prodaje obutve Spartoo ponuja popularne znamke salonarjev. Vse te znamke so poznane po kvaliteti in elegantnih modelih. Tako lahko pri nas naročite salonarje Clarks, Jonak, Chie Mihara, Neosens ali Betty London in hkrati izkoristite številne prednosti spletne strani Spartoo.

Odkrijte aplikacijo Spartoo...
Kliknite tukaj

Poskusite zadeti 100€ z vpisom na naš panel

Sledite nam na

Copyright © 2006 - 2019