Spartoo uporablja piškotki. Z navigacijo po spletni strani se strinjate z njihovo uporabo.  Sprejmem. 
Brezplačna dostava in menjava!
Spartoo
račun
najljubši
0 košarica
Menu

364 rezultati

Ženske japonke

Japonke: poletna obutev par excellence

Naročite nove ženske čevlje na Spartoo in uživajte v poletju. Lahko rečemo, da so čevlji , ki jih moramo dati v potovalko, ko gremo na počitnice prav zagotovo japonke ! Le za vas smo izbrali trendovske japonke. Sandali s paščkom med prsti so lahko elegantni, plastične japonke že kličejo po plaži, modeli z anatomskim podplatom pa so tu za še večje udobje – na tem področju je potrebno omeniti znamko znamko Birkenstock. Kakorkoli, prav gotovo boste našli par, ki ga potrebujete !

Odkrijte kolekcije ženske obutve na spletu

Obiščite Spartoo, št°1 japonk na internetu, v kolikor iščete obutev za ženske , ki je hkrati trendovska in udobna. Na voljo imamo široko ponudbo poletnih čevljev, katere sestavljajo japonke, ženski sandali in modne balerinke. Povežite vaš nov poletni par s krilom, kratkimi hlačami ali jeansom in vaš outfit bo več kot zapeljiv !

Birkenstock, Havaianas... japonke ne skrivajo več nobene skrivnosti

V kolikor ste oboževalec brazilskih znamk Havaianas ali Ipanema ; ali znamke Birkenstock, ki slovi po svojih kvalitetnih ortopedskih podplatih, boste zagotovo našli obutev po svoji meri na Spartoo.si. Znamke Kickers in les Tropéziennes ponujajo trendovske pare, ki vas bodo prav gotovo očarali. Ne želite veliko zapraviti za vašo obutev ? Odločite se za japonke : ti modeli vas bodo stali 20 ali maksimalno 30 eur, doprinesli pa vam bodo drugačnost in pravo mero mode !

Odkrijte aplikacijo Spartoo...
Kliknite tukaj

Poskusite zadeti 100€ z vpisom na naš panel

Sledite nam na

Copyright © 2006 - 2019